Casier Recycling recycled hout ferro en non-ferro

Nieuws

18/05/2017


 Casier recycling zoekt versterkingen:

   


details overbovenstaande vacatures hieronder 
 

 
Over Casier Recycling Group
Casier Recycling Group droomt ervan om elke vorm van verspilling te voorkomen door alle producten (voornamelijk ferro en non-ferro) maximaal te hergebruiken.
Wij willen dit realiseren door elke dag opnieuw op zoek te gaan naar de nieuwste recyclage-technieken om de service naar onze klanten en leveranciers te optimaliseren en zodoende een uitstekende lange termijn relatie uit te bouwen.
Vanuit onze 5 vestigingen (Deerlijk, Sint-Gillis-Waas, Gent, Kortrijk en Maldegem) maken wij elke dag het verschil in de recyclage.
Door onze verdere professionalisering wensen wij het team uit te breiden met volgende functies:
Administratief medewerker met commerciële feeling (m/v)
U wordt ingezet op de verschillende locaties van de groep zodat je een globaal zicht hebt op alle stromen tussen de diverse vestigingen. Hiervoor werkt u 2 dagen per week vanuit het hoofdkantoor te Deerlijk, rest van de week in de andere vestigingen (rijbewijs B noodzakelijk).
Inhoudelijk omvat uw job het onderhouden van de bestaande klanten- en leveranciersrelaties, het opmaken van verkoop- &  aankoopcontracten en ook het correct uitbetalen van leveringen. Hiertoe beschikt u over een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels, dit zowel mondeling als schriftelijk.
Op vaste tijdstippen bent u ook verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande gewichten door het bedienen van de weegbrug.
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele, familiale omgeving en die stressbestendig is, maar tegelijk klantvriendelijk en accuraat. Ervaring in de sector is een pluspunt maar geen vereiste, een algemene commerciële ingesteldheid daarentegen wel. Kennis van de meest gangbare IT-toepassingen is uiteraard noodzakelijk.
Medewerker boekhouding (m/v)
Voor de diverse vestigingen wordt u de spilfiguur voor de klantenfacturatie. Dit begint reeds bij een correct beheer van de klantengegevens (adresgegevens, BTW-nummers, kredietlimieten, betalingsvoorwaarden,...) waardoor u pro-actief kan tewerk gaan.
Tegelijk volgt u de openstaande debiteuren van kortbij op en detecteert problemen zo vlug als mogelijk. Een dagelijks contact met klanten is hiertoe van groot belang. Een zeer goede kennis van Nederlands, Frans en Engels (dit zowel mondeling als schriftelijk) is dan ook onmisbaar.
Verder werkt u dagelijks de bankverrichtingen bij zodat de boekhouding steeds up-to-date is. Dringende betalingen via ISABEL worden ook door u uitgevoerd.
Een boekhoudkundige opleiding is geen vereiste maar uiteraard wel een positief punt. Wel heeft u reeds de nodige ervaring opgedaan in een boekhoudkundige functie en kwam u reeds uitgebreid in aanraking met bovenstaand takenpakket.
U kan autonoom werken en neemt de nodige initiatieven daar waar nodig. Uiteraard is ook voor deze functie een gedegen kennis van de meest gangbare IT-applicaties belangrijk.
Lasser – mechanieker (m/v)
Voor de vestiging in Deerlijk zoeken wij een gedreven technisch medewerker  om het onderhoudsteam te versterken en bij te staan in onderhoud en herstellingen aan het machinepark en infrastructuur (mechanisch – hydraulisch – elektrisch).  Uw hoofdtaak bestaat er in onze afzetcontainers in optimale conditie te houden, u beheerst hiervoor het halfautomaat- en electrode- lassen , daarnaast krijgt u een variëteit aan neventaken waar u uw diploma A2 of A3 mechanica of elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) kan botvieren. 
U werkt zelfstandig maar ook als team-player (in een kleine groep collega’s).  Basiskennis van hydraulica, mechanica zijn een must. Kennis van de Franse taal en elektriciteit  een meerwaarde.
U beschikt over een flexibele ingesteldheid én een gezonde werkhonger om de nodige onderhoudsschema’s  en nazichten in functie van veiligheid en milieu tijdig te behandelen.
 
Chauffeur CE (m/v)
Wij zoeken een ervaren vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE , meer bepaald voor het transport met vracht- en aanhangwagen met afzetcontainers van schroot en grondstoffen in België en Noord-Frankrijk.  U neemt dagelijks kennis  van de uit te voeren opdrachten en bespreekt dit met de verantwoordelijke.
Tegelijk voert alle administratieve taken uit  eigen aan de opdracht, zodat aan alle wettelijke verplichtingen  voldaan wordt.  U hebt respect voor het  materiaal en voert preventief onderhoud en nazicht uit aan uw vrachtwagen. Kwaliteit en veiligheid staan u hoog in het vaandel.
 
Voor alle bovenstaande functies kan u rekenen op een competitief loon met diverse extralegale voordelen, dit in functie van uw opleiding en ervaring.
Interesse?
Stuur je motivatiebrief samen met je CV naar jeroen@casier.com.

Nieuwe vacaturesCASIER RECYCLING NV - Sint Elooistraat 2 - B-8540 Deerlijk Belgium - Tel +32(0)56|777.444 - Fax +32(0)56|782.150 - Email info@casier.com